Как става плащането?

1.
Наложен платеж

Плащането на избраните от Вас артикули се извършва чрез наложен платеж.
Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента, като заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е. когато куриер ви посети на посочен от Вас адрес и лично Ви предаде закупената от нашия магазин стока.

2.
По банков път

Стоката ще бъде доставена след получаване на разплащането. Данните необходими за плащането ще бъдат посочени по време на Вашата заявка, както и в имейла за потвърждение на заявката.

Рекламация

Клиент, поръчал стока, може да откаже получаването и в случай, че доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.
След получаване и заплащане на стоката клиентът може да поиска връщането й и възстановяване на платената от него цена когато:

Когато е налице несъответствие между поръчаната и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката, стоката се подменя в срок до 48 часа от доставката и.
При гореизброените случаи разходите за връщането на стоката са за сметка на продавача.
Закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок от получаването й ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. В друг случай разходите по връщането u са за сметка на клиента.
Цени
Всички цени са с включен ДДС. Предлагаме отстъпки при покупка на едро.
За редовни клиенти можем да изготвим индивидуални цени.
Фирмата запазва правото си да променя цените.