Как да... ?

1.
Как да поръчам?

За да може да поръчвате от нашия сайт, трябва да сте регистрирани. Моля, регистрирайте се тук.

След регистрацията ще получите потвърждение за активиране на вашия акаунт, на посочения от вас мейл.

Ако сте регистрирани, въведете вашите данни за достъп тук.

ПОРЪЧКА НА ВЕНДИНГ АВТОМАТИ
Кликнете върху синята икона с машина отдясно на Вашия екран и автоматично сайтът ще Ви отвори нов прозорец, в който ще Ви препрати към нашия официален уеб сайт, където можете да разгледате цялото разнообразие от Нови и Втора употреба машини, които предлагаме.

ПОРЪЧКА НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ВЕНДИНГ АВТОМАТИ
Кликнете върху бутона ВЕНДИНГ ЧАСТИ в главното меню
Изберете категория, която Ви интересува, след което ще излезнат всички машини в нея. С натискането на избраната от Вас машина ще видите всички налични схеми.
Изберете схемата, която ви интересува. На нея ще видите отбелязани всички резервни части с техния код, името на частта и цената. Частите са изброени също и от дясно до схемата. Изберете частта, която ви интересува или от схемата, или от списъка в дясно. След като видите всички детайли за резервната част, кликнете бутона за поръчка.
След изпращане на поръчката ще получите потвърждение на посочения от вас мейл.
Може да следите и актуалния статус на всяка ваша поръчка горе, в менюто за потребители. При промяна на статуса на вашата поръчка, ще получите мейл.
Ако имате въпроси, моля не се колебайте да ни потърсите!

2.
Доставка

След получаване на заявката Ви, наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди поръчката, нейната стойност, начин и срок на доставка.
В случай, че нямате потвърждение по телефона, моля да се свържете с нас. Без потвърждение по телефона, поръчката се счита за невалидна.

*Всички цени са с включен ДДС.

3.
Как става плащането?
Наложен платеж

Плащането на избраните от Вас артикули се извършва чрез наложен платеж.
Това е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента, като заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е. когато куриер ви посети на посочен от Вас адрес и лично Ви предаде закупената от нашия магазин стока.

По банков път

Стоката ще бъде доставена след получаване на разплащането. Данните необходими за плащането ще бъдат посочени по време на Вашата заявка, както и в имейла за потвърждение на заявката.

Рекламация

Клиент, поръчал стока, може да откаже получаването и в случай, че доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.
След получаване и заплащане на стоката клиентът може да поиска връщането й и възстановяване на платената от него цена когато:

Когато е налице несъответствие между поръчаната и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката, стоката се подменя в срок до 48 часа от доставката и.
При гореизброените случаи разходите за връщането на стоката са за сметка на продавача.
Закупена стока може да бъде върната в 7 дневен срок от получаването й ако не е ползвана, разпечатана или с нарушен търговски вид. В друг случай разходите по връщането u са за сметка на клиента.
4.
Цени
Всички цени са с включен ДДС. Предлагаме отстъпки при покупка на едро.
За редовни клиенти можем да изготвим индивидуални цени.
Фирмата запазва правото си да променя цените.