Загато ООД е официален и екслузивен представител на Necta за България.

Загато ООД е една от най-големите компании за търговия и дистрибуция на продукти и машини във вендинг индустрията за Югоизточна Европа. Фирмата ни обслужва стотици клиенти в България и дълги години работи с клиенти и на международния пазар. Горди сме да бъдем официални представители на водещи европейски компании производители на кафе машини и резервни части за тях: Necta (N & W Global Vending S.p.A.), Ascaso, John Guest, SGL, CEME.

В vending chasti ще откриете:

В vending chasti ще откриете:

  • пълен набор от резервни части;
  • разнообразие от вендинг автомати и монетни механизми за вендинг машини. Предлаганите от нас вендинг автомати са нови и рециклирани втора употреба;
  • Професионално пълно обслужване – от проучването на потребностите за вида и модела на вендинг автомата и монетния механизъм до гарантираното сервизно обслужване- всичко това направено от специалисти с многогодишен стаж в областта на вендинга;
  • сервиз, рециклиране и обновяване на вендинг машини, монетни механизми и разплащателни системи за вендинг автомати.

 

От първостепенна важност за нас е да оправдаем доверието на всички, които са избрали нашата фирма за свой партньор в сферата на вендинг индустрията. За тази цел ние им предлагаме пълна гама само най-висококачествени продукти и машини на преференциални цени.

пълен набор от резервни части
разнообразие от вендинг автомати и монетни механизми за вендинг машини
професионално пълно обслужване
сервиз, рециклиране и обновяване на вендинг машини
лоялни и
желани партньори
Приятно пазаруване

Партньори

Нашата фирма е официален и екслузивен представител на Necta за България. Предлагаме резервни части за вениднг автомати и вениднг автомати директно от производителя, с гарантирано качество.

Стремим се да предоставяме на нашите клиенти отлично обслужване, конкурентни цени и бърза доставка.